RapaLobos cadeaubox rood

2020

Modderne en luxe cadeaubox met 6 Rapa Lobos Tinto wijnen. De wijnen hebben 6 verschillende etiketten waardoor het openen van elke fles een nieuw feestje is. Met een oplage van slechts 70 boxen voor de Nederlandse markt geef je naast een leuk en uniek cadeau ook een zeer exclusief cadeau. Lees het verhaal achter de etiketten hieronder bij "het verhaal"


Rapa Lobos tinto heeft een mooie robijn rode kleur met veel aroma's van rood fruit. De afdronk is intens met zachte taninnes. De wijn is gemaakt van de inheemse druifrassen Touriga Nacional , Touriga Franca , Tinta Roriz.


59.95
Per stuk

Druif
touriga nacional
Land
Portugal - Douro
Wijnhuis
Lees meer
Het verhaal
Lees meer
Vinificatie
Lees meer
Serveer temperatuur
16-18
Smaak profiel
vol, krachtig, diep rood
Alc %
13.5

Het verhaal

RAPA LOBOS is “rock-and-roll”! 1 foto zegt meer dan 1000 woorden. Geïnspireerd op het boek “BethePersonYourDogThinks YouAre”, door C.J. Freek (2018). heeft elke doos 6 verschillende etiketten met onwaarschijnlijke of grappige zinnen en suggestieve afbeeldingen.. De teksten geven genoeg aanknopingspunten voor het starten van een creatief, diepgaand of vrolijk gesprek. De speelse etiketten geven een moderne en artistieke uitstraling met ironische twist

Vinificatie

Met de hand geplukt en geselecteerd druiven die na persing een temperatuur gecontroleerde vergisting hebben ondergaan

Wijnhuis

Quinta de Santa Eugénia is opgericht in 1996 en en bevind zich in de het Portugeese Douro gebied. De wijngaarden rondom het dorp Santa Eugénia zijn de hoogst gelegen wijngebieden van de Douro. Momenteel staat de derde generatie aan het roer en bezit het familiebedrijf ongeveer 20 hectare wijngaard. Ooit begonnen met de productie van Port wijnen maar tegenwoordig richten ze zich met het inzetten van traditionele en moderne technieken zich volledig op de productie van kwaliteitswijnen.

Portugal

Douro